Workshop Etiket lezen


In de supermarkt ziet de ene verpakking er nog mooier en aantrekkelijker uit dan de andere. De voedingsindustrie probeert je op die manier te verleiden om vooral hún product te kopen. Soms lijkt een product op die manier gezonder te zijn dan het misschien is.

Als je wilt weten wat er ècht in zo’n product zit, kun je kijken op de achterkant van de verpakking. Maar of je daar zoveel wijzer van wordt… Met grote regelmaat spreek ik mensen die graag willen weten wat de beste keuze is. Daarbij kan ik je helpen om die etiketten te begrijpen!

In anderhalf uur leer je de geheimen van het etiket. Wat staat er allemaal op en wat betekent het? Wat kun je met die informatie en wat moet je ermee? Na afloop kun jij bewustere en gezondere keuzes maken in de supermarkt.
Ook nu ga je met praktische tips en een handig keukenhulpje naar huis.

Locatie:  De Drift 3, Drachten (de ‘oude Tabaksfabriek’) of bij een groep van minimaal 6 personen óók op locatie (vraag naar de voorwaarden).

Kosten:  € 25,=, inclusief koffie, thee en iets lekkers


Foodfitcoach biedt meerdere workshops aan, om jou te helpen naar een gezondere leefstijl, een gezonder lijf, een gezonder leven.

Een aantal van de andere workshops en trainingen zijn:

Of kies voor een Bedrijfstraining. Dit is maatwerk, zodat jouw medewerkers zoveel mogelijk uit de training of workshop kunnen halen.